FIOPAK 400 GV

NAMENA MAŠINE

FIOPAK 400 VG je poluautomatska mašina za vakuumsko pakovanje sa inertnim gasom proizvoda u plitke posude. Kućite mašine je napravljeno od aluminijumskih profila i nerđajućeg čelika. Dvoja vrata, jedna sa leve a druga sa desne, napravljena su da se lako kontroliše vakuum pumpa i električna tabla. Operativni ciklus obuhvata ručno pozicioniranje posuda u pogodne kalupe a sledeće operacije: vakuum, ubrizgavanje gasa, pečatiranje i prosecanje folije, sve su automatske.

DV 300

NAMENA MAŠINE

Ovaj uređaj je namenjen za odmeravanje, doziranje i pakovanje tečnosti u polistirenske i polipropilenske posude, u zapreminama od 100 do 2000 mililitara, koje se na samom uređaju zatvaraju folijom sa kotura iz istovremeno opsecanje.

Konstruisana je za doziranje kiselomlečnih proizvoda, a može se koristiti i za druge materije, kako u prehrambenoj, tako i u drugim industrijama.

Z 800 T

NAMENA MAŠINE

Zatvaračica Z 800 T je namenjena za zatvaranje termovarom polistirenske ili polipropilenske posude po uzorku, koje se na samom uređaju zatvaraju aluminijumskim poklopcima.

Može se koristiti i za razne materije, kako u prehrambenoj, tako i u drugim industrijama.

Po načinu rada i upravljačkim karakteristikama ovo je poluautomatski uređaj sa ručnim ulaganjem ambalaže.

Jednostavan je za rukovanje, tako da mogu da ga opslužuju radnici nižeg stepena stručnosti.

PD 1000 S

NAMENA MAŠINE

Ovaj uređaj je namenjen za odmeravanje i doziranje svežeg sira u već formirane posude. Konstruisana je za doziranje kiselomlečnih proizvoda, a može se koristiti i za druge materije, kako u prehrambenoj, tako i u drugim industrijama. U zavisnosti od zahteva naručioca moguće je doziranje u širem zapreminskom dijapazonu. Po načinu rada i upravljačkim karakteristikama ovo je poluautomatski uređaj sa ručnim ulaganjem ambalaže. Jednostavan je za rukovanje, tako da mogu da ga opslužuju radnici nižeg stepena stručnosti.

Gde se nalazimo?

&